dilluns, 21 de desembre de 2015

JA S'ACOSTA NADAL!!! LLIBRES PER ALS MÉS GRANS

BON DIA!!!
CONTINUEM AMB LA SÈRIE D' ENTRADES DEDICADES A OFERIR-VOS UN BON VENTALL DE LLIBRES PER FER UNA BONA TRIA DE CARA AL NADAL.
AVUI US VOLEM PRESENTAR UNA SELECCIÓ DE LLIBRES IDEALS PER REGALAR A NENS I NENES DE CICLE SUPERIOR.
COMENCEM!!!

HACHIKO. LLUÍS PRATSEL PROFESSOR MERO RECULL UN CADELL PER A LA SEVA FILLA. AVIAT, LA RELACIÓ ENTRE EL PROFESSOR I L'HACHIKO, EL GOS, ESDEVÉ ESPECIAL.
CADA MATÍ L'ACOMPANYA A L'ESTACIÓ I, CADA TARDA, ESPERA EL SEU RETORN A DOS QUARTS DE SIS. CADA DIA LABORABLE. CADA MES. CADA ANY.
S'HA FORJAT UNA RELACIÓ BASADA EN L'AMISTAT I LA FIDELITAT.
I RES NO LA POT TRENCAR...
LLUÍS PRATS ESCRIU UN LLIBRE SOBRE L'AMISTAT.
LES AQUAREL·LES DE ZUZANNA CELEJ SÓN TANT PRECIOSES COM EL RELAT EN SI. 
LA CONFIANÇA I LA LLEIALTAT DE HACHIKO FAN D'AQUESTA HISTÒRIA UN RELAT TRIST, BONIC, TENDRE I MÀGIC, AMB UNS PERSONATGES QUE NO PODREU OBLIDAR.


L'AL·LUCINANT, GALÀCTIC I PIRÀTIC VIATGE DEL PARE. NEIL GAIMAN


.


US RECOMANEM AQUEST LLIBRE QUE ÉS COM UN CONTE DIVERTIDÍSSIM .
LA HISTÒRIA ÉS MOLT SENZILLA, UN PARE UNA MICA DESPISTAT VA COMPRAR LLET PER L' ESMORZAR DELS SEUS FILLS I  A PARTIR D' AQUÍ  LI PASSARAN TOT UNA SÈRIE D'AVENTURES INCREÏBLES AMB PIRATES, EXTRATERRESTRES, DINOSAURES I FINS I TOT UN PONI.
NO US PODEU PERDRE EL FINAL DEL LLIBRE...LA HISTÒRIA DE L'ERIKA.RUTH VANDER ZEE

 HAN PASSAT SIS DÈCADES DES DE L'ALLIBERAMENT DELS CAMPS D'EXTERMINI NAZIS.
L'ERIKA ENS EXPLICA LA SEVA HISTÒRIA PERQUÈ LA MILLOR MANERA DE QUÈ TOT ALLÒ NO ES REPETEIXI ÉS MANTENINT VIVA LA MEMÒRIA.
UNA HISTÒRIA ESCRUIXIDORA I MOLT IMPACTANT.
UN LLIBRE PER COMPARTIR AMB LA FAMÍLIA, PERQUÈ ENS AJUDA A EXPLICAR ALS NENS UNS FETS QUE NI EN EL SEU PITJOR MALSON PODEN CONTEMPLAR.


DESENCUENTROS. JIMMY LIAOELLA VIU EN UN VELL BLOC DE PISOS D'UN BARRI DELS AFORES DE LA CIUTAT. CADA VEGADA QUE SURT, NO IMPORTA ON VAGI, ES DIRIGEIX SEMPRE CAP A L'ESQUERRA.
ELL VIU EN UN VELL BLOC DE PISOS D'UN BARRI DELS AFORES DE LA CIUTAT. CADA VEGADA QUE SURT, NO IMPORTA ON VAGI, ES DIRIGEIX SEMPRE CAP A LA DRETA.
AQUESTA ÉS LA HISTÒRIA DE DUES VIDES PARAL·LELES QUE UN DIA CONVERGEIXEN I DESCOBREIXEN FUGAÇMENT L'AMOR, FINS QUE L'ATZAR TORNA A SEPARAR-LOS.EL NOI DEL VESTIT.  DAVID WALLIAMS

EN DENNIS TÉ 12 ANYS I VIU AMB EL SEU PARE I EL SEU GERMÀ GRAN. A CASA SEVA ÉS MÉS FÀCIL PARLAR DE FUTBOL QUE DE SENTIMENTS, I SOVINT, TROBA A FALTAR LA SEVA MARE.
UN DIA, EN DENNIS CONEIX A LA LISA, UNA FANÀTICA DE LA MODA QUE CONVENÇ A L'ENAMORAT DENNIS D'ANAR A CASA D' ELLA A JUGAR A PROVAR-SE VESTITS.
TANT ÉS AIXÍ QUE FINS I TOT S'ANIMEN A FER PASSAR EN DENNIS PER UNA AMIGA FRANCESA.
UNA NOVEL·LA DIVERTIDA I ESBOJARRADA.
LES IL·LUSTRACIONS DE QUENTIN BLAKE, SÓN UN VALOR AFEGIT QUE FAN ENCARA MÉS CÒMIQUES LES SITUACIONS QUE VIUEN ELS PROTAGONISTES.


FINS AQUÍ TOTES LES RECOMANACIONS!!!


INFORMAR-VOS QUE A LA BIBLIOTECA TAMBÉ HEM VOLGUT CELEBRAR EL NADAL I HEM FET UN PETIT RACÓ I UNA EXPOSICIÓ DE LLIBRES DE NADAL QUE HEM LLEGIT PLEGATS DURANT AQUESTS DIES.
ENS HO HEM PASSAT GENIAL!!! 
FINALITZEM DESITJANT QUE PASSEU UN BON NADAL I QUE GAUDIU MOLT DELS LLIBRES I CONTES DURANT AQUESTES VACANCES.
ENS VEIEM AL GENER!!!Seguidors