dilluns, 12 de gener de 2009

Maletes Viatgeres

Tot i que ja vam començar el primer trimestre amb la Maleta Viatgera i alguns pares ja n'heu pogut gaudir a casa us escrivim de nou l'ús que en fem d'aquesta,

Als pares i mares de Parvulari,
Aquí teniu la maleta viatgera, les tutores us en van parlar a la reunió de començament de curs. Aquest és el nou préstec que des de la Biblioteca del CEIP Lluís Millet oferim als/a les alumnes de Parvulari dins el projecte Puntedu per tal de fomentar el gust per la lectura. Cada divendres a la tarda, la tutora la donarà a un/a alumne/a i el matí del dijous de la setmana següent, aquest/a l'haurà de tornar també a la tutora (per poder-la revisar i prestar-la a un/a altre/a alumne/a).
A la maleta hi trobareu 6 llibres: 4 de coneixements i 2 d'imaginació, que pertanyen al fons de la Biblioteca, segellats amb el logotip de la tortuga Tuga i catalogats, amb els diferents tipus de lletra: de pal, lligada i d'impremta. Alguns els podran llegir sols i d'altres ho hauran de fer amb un adult.
A continuació us fem unes recomanacions per tal de fer-ne un bon ús.
1- Mostreu alegria per l'arribada de la maleta a la vostra llar.
2- Busqueu el lloc adequat on la deixareu per tal de tenir-la controlada.
3- Procureu trobar cada dia una estoneta per poder mirar i llegir els llibres amb tranquil·litat al costat del vostre fill/a (preferiblement un cada dia), que es converteixi en un moment especial del dia.
4- Ocupeu-vos que el nen/a tingui les mans netes quan agafi el llibre, que el tracti amb cura, que passi els fulls a poc a poc i que en gaudeixi al costat dels qui l'estimen.
5-Acabada la setmana de préstec , agafeu la llibreta que trobareu per fer anotacions i escriviu allò que considereu important a la pàgina on hi ha el nom del nen/a, per exemple quin llibre li ha agradat més, si n'hi ha hagut algun que no se l'ha mirat gaire, comentaris que ha suggerit, alguna recomanació...
6- Per a resoldre qualsevol dubte podeu passar per la Biblioteca i us ajudarem. Recordeu que al web de l'escola hi ha informació dels llibres, a l'apartat BIBLIOTECA, “epèrgam”.

2 comentaris:

berta ha dit...

hola soc la `Berta Molins, i vui que sapigueu que m'hagraden molt els llibres de la biblioteca de l'escola.

p4lluismi.blogspot.com ha dit...

Moltes gràcies per les Maletes Viatgeres. Els nens i nenes de P4 estan desitjant que els hi toqui endur-se-les a casa.

Seguidors